Blickar framåt 🌸

Det gör jag. Även om jag har väldigt många ???????? i mitt liv just nu. Lyssnade på Unos ”Du kommer ångra det här” på väg hem. Sjöng med. Blev glad och lite lättad. Sen for jag in på Coop. Köpte tvättmedel inför kvällens uppdrag 😉 och nått onyttigt. Sköt automatiskt fram mina varor på bandet och la dit kassaklossen. Hon bakom mig sa tack och jag sa varsågod. Glad blev jag. Åt det lilla. Men de är de små fina sakerna som är de stora 💕

Försöker förstå hur allt hänger ihop. Men jag vet att det inte ska vara så. Ja den som lever får se…

Hoppas du har det fint. Det har jag trots alla ?????? Vi hörs puss och kram 🤗

Rätt glad 😊

Ska roa mig om nån timme 😉

Inför en finmiddag på sensommaren i en annan tid. I ett annat liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s