Blickar framĂ„t 🌾

Det gör jag. Även om jag har vĂ€ldigt mĂ„nga ???????? i mitt liv just nu. Lyssnade pĂ„ Unos ”Du kommer Ă„ngra det hĂ€r” pĂ„ vĂ€g hem. Sjöng med. Blev glad och lite lĂ€ttad. Sen for jag in pĂ„ Coop. Köpte tvĂ€ttmedel inför kvĂ€llens uppdrag 😉 och nĂ„tt onyttigt. Sköt automatiskt fram mina varor pĂ„ bandet och la dit kassaklossen. Hon bakom mig sa tack och jag sa varsĂ„god. Glad blev jag. Åt det lilla. Men de Ă€r de smĂ„ fina sakerna som Ă€r de stora 💕

Försöker förstĂ„ hur allt hĂ€nger ihop. Men jag vet att det inte ska vara sĂ„. Ja den som lever fĂ„r se…

Hoppas du har det fint. Det har jag trots alla ?????? Vi hörs puss och kram đŸ€—

RĂ€tt glad 😊

Ska roa mig om nĂ„n timme 😉

Inför en finmiddag pÄ sensommaren i en annan tid. I ett annat liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s