Glasögononsdag 😎

Ja vad gör man en helt vanlig onsdag? Ja jag har inte gjort sÄ mycket. Ja jobbat förstÄs och sen sov jag efter jobbet. Vaknade halv sju ringde mamma, Ät lite. Sen duscha jag och passade pÄ att göra en hÄrinpackning med en inpackning som har fÀrg i sig. Tyckte hÄret var lite dassigt i fÀrgen.

För övrigt var frugan och jag pĂ„ Samir och Viktor i lördags. Ålderskris? Ja typ 😂 Sen i mĂ„ndags var jag hos syrran och jag skulle kolla pĂ„ skor och hon skulle ocksĂ„ kolla pĂ„ nĂ„tt. Sen igĂ„r kom Micke och frugan över. Mycket trevligt.

GĂ„rdagens outfit…

Fixad och fÀrdig.

Middag pĂ„ Skafferiet i lördags. Glassigt 😎

EfterrÀtt

Drinken

Fika dagen efter 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s