Ny soffa pĂ„ g đŸ˜Š

Nu har jag Ă€ntligen bestĂ€mt vilken soffa jag vill ha. Och bestĂ€llt den! Har ju haft frugan och mor med som rĂ„dgivare 😂 Gick nog bra. Jo det gick bra!

Om fyra veckor kommer den! Annars rullar det vÀl pÄ med jobb, vÀnner och sÄ.

Ska till lÀkaren om drygt en vecka. Ja ska vÀl sÀga att jag ska dit pga att jag har bipolÀr sjukdom typ 2. Jag brukar fundera lite innan jag ska dit. Jag funderar pÄ hur jag mÄr. PÄ riktigt. PÄ djupet.

Jag mÄr rÀtt bra just nu. Har ju dock varit svajigt genom Ären att komma hit kan jag sÀga.

Men senaste Äret har varit minst sagt turbulent. SÄ det tÀnkte jag ta upp. Och be om nÄn jag kan prata med om det.

I helgen som gick var jag vĂ€ldigt social. Förenade ju dock nytta med nöje. DĂ„ mor jag och frugan var och kollade pĂ„ soffor i lördags. Frugan och jag drog till Katrineholm igĂ„r och bestĂ€llde soffan jag kollat ut 😀 sen fikade vi och spelade minigolf.

Jag i mina brillor đŸ€“

Min soffa som kommer vecka 41 😀😀😀

Vas och fejkblommor jag köpte pÄ Ikea i lördags.

Lagade ocksĂ„ mat med frun i lördags och söndags. Även om det bara blev varma mackor i lördags. Lite bĂ€ttre igĂ„r blev det. Observera att ena potatisen blev ett hjĂ€rta 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s