Jo men det gĂ„r bra nu đŸ€”

Jobbade i mÄndags och nÀstan hela tisdagen. Sen gav jag haltandes upp jobbet. Hade fortfarande ont i mitt knÀ som gÄtt ur led pÄ lördagen. Fick tid pÄ vÄrdcentralen. Men hon lÀkaren jag trÀffade sa att hon inte kunde göra nÄgonting för att knÀskÄlen lÄg dÀr den skulle ligga. Lite sur över mitt typ tvÄ minuters besök. Och kÀnslan av att ja men hur kan hon vara sÀker pÄ att det inte Àr nÄtt fel? Hur kan jag vara sÀker pÄ att det inte Àr nÄgot fel?

SÄ jag ringde 1177 och pratade med dom. Men hon dÀr var lika oinspirerad hon. Hon skÀllde pÄ mig för att jag inte sagt till lÀkaren att knÀet har hoppat ur led förut. Det enda hon pÄ 1177 sa var att jag kunde gÄ in pÄ 1177.se och skriva sjÀlv till ortopeden. Sen var det upp till det sjukhuset om jag skulle fÄ komma bara pga det jag skrivit, eller om jag ÀndÄ behövde en remiss frÄn vÄrdcentralen.

Blev mer och mer irriterad. Ringde upp min moster, min syster, mamma, pappa, Micke. Och skrev med frugan och Weronica.

Efter lite prat och funderingar Äkte jag mamma och pappa ÀndÄ till akuten. Efter ca tvÄ timmar blev jag röntgad. Och efter typ sju timmar frÄn vi kom in till akuten blev jag gipsad. Hade visst en liten fraktur pÄ höger lÄrben lÀngst ner.

SĂ„ det kan gĂ„ 🎳 Det var ju kĂ€glorna jag skulle fĂ„ ner inte mig sjĂ€lv 😅

Ja vad ska man sÀga?

Skratta eller grĂ„ta? 😂

JĂ€ttesnygg i min duschmössa 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s