Sooool 🌞🌞🌞

Äntligen! Och den värmer 😁 Har varit på konferens i nästan två dagar. Fast jag är ju sjukskriven. Var väldigt trevligt och bra. Och åt gott gjorde vi också. Idag efter vi checkade ut har jag skjutsat tillbaka kollegor som åkte med mig, till Stjärnhov och Flen. Sen åkte jag tillbaka till Gnesta för laserbehandling av knäet. Och sen åkte jag till mor som är nybliven pensionär.

Vi har suttit i solen och haft det skönt. De på ortopeden ska ringa mig imorgon bitti så får jag se hur det blir med jobb efter påsk. Troligen är jag väl tillbaka på jobbet då.

Kollade på djuren på Öster malma där delar av konferensen var.

Huvudrätt

Efterrätt

Mammas blommor i solen 🌞

Mitt och kollegans rum.

Ett djur till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s