Nu sĂ„ 😁

Semester!!! Jag har spenderat fredagskvĂ€llen och lördagen hos syrran och Krille. Sen Ă„kte jag hem och sov en stund och drog till Micke och drack vin 😁

IgĂ„r diskade jag mitt berg. Gjorde tvĂ„ inpackningar pĂ„ mitt hĂ„r. Först en vanlig och sen en som har fĂ€rg i sig. Det blev mjukare iallafall 😊 FĂ„r vi se. Sen kom syrran Krille och Lotta över. Krille skulle hjĂ€lpa mig sĂ„ att jag fick ljud ut frĂ„n tvn till mina högtalare. Och sĂ„ gjorde vi hemmagjord pizza. En vegetarisk med champinjoner oliver soltorkade tomater mozzarella och vanlig ost. Och en annan med skinka ananas paprika svartpeppar fetaost och vanlig ost. Blev mycket gott.

Mycket trevlig helg!

Tyckte igĂ„r kvĂ€ll att det var en jĂ€ttebra ide att boka tvĂ€ttstugan som idag pĂ„ morgonen frĂ„n 7 till 12. Min första semesterdag liksom 😂😂😂 Lite seg idag. Hum… Men nu Ă€r allt tvĂ€ttat ska bara hĂ€mta tvĂ€tten sen.

Ska till syrran ikvĂ€ll… och se om vi Ă€ntligen lyckas planera för vĂ„ran semester. Ska eventuellt till mor och far nu efter tvĂ€ttstugan och tvĂ€tta bilen… Eller sĂ„ gör jag det imorgon…

IvÀg till Micke i lördags

Semester!!!

Provpackar! Resa med bara handbagage och vara borta en vecka đŸ˜±đŸ€” Det gĂ„r nog…

HĂ„rinpackning

Vegetariska pizzan jag och Krille Ă„t.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s