Heeej 😁

Har hunnit jobba tre dagar och varit ledig tvĂ„ denna vecka. Var ju nyĂ„r đŸ„ł mitt i veckan nĂ„nstans. SĂ„ jag har gjort golvvĂ„rd pĂ„ tvĂ„ sjukt stora (allt Ă€r relativt) golv. Men bra blev det.

Firade nyÄr i Linköping med Weronica och William. Det var 50-tals tema detta Är.

Har lyssnat en del pÄ FramgÄngspodden med Alexander PÀrleros och sÄ har jag Àven lyssnat pÄ Johannes Hansen pÄ youtube. Det var intressant att lyssna pÄ dem och Àven Alex gÀster i podden ocksÄ sÄklart.

Annars? Med dig? Med mig? Jo idag Ă€r det bra. IgĂ„r var jag sjukt trött. Åkte hem, handlade la mig pĂ„ soffan och sov till typ halv Ă„tta. NĂ€sta gĂ„ng jag vaknade var klockan 22:30 đŸ•„ đŸ€” Ja men jag gick faktiskt och la mig i sĂ€ngen dĂ„ och sov resten av natten.

Var nog lite lĂ„g igĂ„r ocksĂ„. Men idag har jag mĂ„tt bra. Och jag har sett solen 😊

50-tals frisyren!

50-tals efterrÀtten!

Blommor

Himlen pÄ nyÄrsafton!

KlÀnningen pÄ nyÄrsafton!

Skurar med maskin!

Skurar!

LĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ng korridor att skura!

LÀgger pÄ golvvax. HÀr lÀgger jag första lagret.

Sista momentet, polering!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s