Jag är sjuk 😂

Ja… har inte samma go och gnista. Och är förkyld i näsan 🤔 Meeen har jobbat och fikat hos mor och far och kört 5 maskiner tvätt ikväll. Yay på mig! Nobody is perfect! Men jag är bra nära 😂😉

På jobbet har det varit fullt upp. Städade både tjejernas och killarnas duschar. Sen efter varje rast och efter varje gång det var lunch, mellis eller att nån klass slutade såg korridoren och entrén ut som en plöjd åker 😂 Men försökte göra det bästa möjliga åt situationen.

Vad har du gjort idag? Säkert en massa bra saker! Vad är du tacksam över? Jag är tacksam över mig själv idag. För att jag har orkat fast jag inte riktigt trodde det imorse. Och jag gillar hon jag har blivit. Jag har lite att slipa på men so far so good 😊 Är tacksam över en massa mer saker. Men jag tänkte du hade annat att göra än att läsa allt mitt det 😊 Och jag borde ha duschat och lagt mig för snart en timme sen.

Annars var helgen som vanligt för kort. Men pizzakväll med frugan i fredags. I lördags åkte frugan och jag till Biltema ✌️ Inhandlade småsaker till hennes nya bil. Och sen var vi in till Dollarstore. Och sen hem och lagade mat. När Lotta gått hem kom Micke och han och jag kollade på en serie som heter Bosch. I söndags hade jag ont i huvet, och kände av början till förkylningen. Men jag tvättade iallafall bilen och sen kom frugan igen och vi åt pizzarester och kollade på vår nya serie, Kalifat. Jo sen städade jag klart duschen ✅ äntligen…. tog väl en vecka innan jag hann göra ordentligt inuti, golvet, utsida och under. Men nu är den klar.

Nä får hoppa in i den nu rena duschen och sen ta och sova säng… nä förresten blir att sova på soffan… för ens delen av överdraget till bäddmadrassen är fortfarande inte helt torrt. Men det funkar ju.

Gillar inte allt klotter, men detta var fint 💕

Trött, men glad tjej!

På väg hem ❤️

Åt apelsin 🍊 faktiskt! För c-vitamin.

Tvätta bil 🚗

Också på väg hem!

Tvätta!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s