Sjuk đŸ€’

Japp imorse kastade jag in handduken och sjukanmĂ€lde mig. Lite senare tog jag mig till apoteket och köpte renoveringskit 😂 Sen har jag sovit av och till. KĂ€ndes bra att faktiskt stanna upp och lyssna pĂ„ kroppen och bara nĂ€ det hĂ€r gĂ„r inte, istĂ€llet för att bara köra pĂ„. KĂ€nner mig redan mycket bĂ€ttre sĂ„ jag ska jobba imorgon fĂ„r vi se.

Pyjamasen pÄ!

Rosa himmel!

Renoveringskit 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s