Woho 😁

Woooho! Jag har tvĂ€ttat idag 😁 Har inte tvĂ€ttat pĂ„ nĂ€stan tre veckor đŸ˜± NĂ€ men tidigare har jag tvĂ€ttat hos min moster i hennes tvĂ€ttstuga. För de renoverade vĂ„ra. Klart vi hade möjlighet att tvĂ€tta i ett angrĂ€nsande rum men tĂ€nkte att det skulle va sĂ„ mycket byggdamm mm som kommit in dĂ€r.

SĂ„ som sagt tvĂ€ttade en massa maskiner och diskade hemma mellan turerna till tvĂ€ttstugan. Hann inte riktigt med all disk. För nĂ€r jag var klar med tvĂ€ttstugan sĂ„ ringde jag syrran för att kolla vad de skulle göra ikvĂ€ll. Syrran Krille och Stefan svarade. Och Stefan bara ja men du fĂ„r komma hit sĂ„ att du kan fĂ„ din nya dator (han skulle fixa ihop en bĂ€ttre dator Ă€n vad jag har. Inte jĂ€ttesvĂ„rt tippar jag 😂) SĂ„ jag Ă„kte alltsĂ„ till Stefan, syrran och Krille var ocksĂ„ dĂ€r. NĂ€r jag kom dit drog syrran och jag direkt till Spicy Hot och köpte mat till hela gĂ€nget 😁

Sen kÀkade vi och sÄ fixade Stefan in det jag hade pÄ min gamla burk till den nyare.

Stefans barn hĂ€rjade lite eller iallafall det ena. Men de Ă€r för söta đŸ„° Syrran och jag gick ut med hunden och sen drack vi te. Och Snipp snapp snut sĂ„ var denna saga slut ❀

Nya tvĂ€ttstugan 😁
Jag Ă€r sĂ„ glad 😁Jag och Tjorven! Mysig hund 🐕Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s