VuxenpoĂ€ng 😏

Hehe… har betalat rĂ€kningar. StĂ€dat ur bilen. TvĂ€ttat bilen. FĂ„tt ivĂ€g papper till jobbet. TrĂ€ffat mor och far och Tjorven (mammas hund). Och röjt lite hemma. Produktiv dag! VuxenpoĂ€ng 😂 fast pappa sĂ€ger att jag Ă€r Sveriges Ă€ldsta tonĂ„ring 😂

Har mÄtt sÄ jÀkla bra idag! Drömde om hÀstar inatt. Det Àr lustigt nog dÄ jag sover skönast och vaknar glad och positiv. Kanske för jag hÄllit pÄ med hÀstar hela min uppvÀxt plus att jag jobbat som hÀstskötare ett par Är för lÀnge sen. Det dÀr med hÀstar Àr positiva minnen och i motgÄng och medgÄng och glÀdje i att lyckas komma vidare i nÄgot jag och hÀsten fastnat i.

NĂ€he klockan Ă€r 23:52 och klockan ringer 04:15 imorgon… sova sig lite.

Jag och den dĂ€r Tjorven 😁
StĂ€da bil 🚗
Ren bil 🚗
Jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s