Vuxenpoäng 😏

Hehe… har betalat räkningar. Städat ur bilen. Tvättat bilen. Fått iväg papper till jobbet. Träffat mor och far och Tjorven (mammas hund). Och röjt lite hemma. Produktiv dag! Vuxenpoäng 😂 fast pappa säger att jag är Sveriges äldsta tonåring 😂

Har mått så jäkla bra idag! Drömde om hästar inatt. Det är lustigt nog då jag sover skönast och vaknar glad och positiv. Kanske för jag hållit på med hästar hela min uppväxt plus att jag jobbat som hästskötare ett par år för länge sen. Det där med hästar är positiva minnen och i motgång och medgång och glädje i att lyckas komma vidare i något jag och hästen fastnat i.

Nähe klockan är 23:52 och klockan ringer 04:15 imorgon… sova sig lite.

Jag och den där Tjorven 😁
Städa bil 🚗
Ren bil 🚗
Jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s