Jaha vaken igen 😂

Sova? Vad är det för nått? Hon är lite hypad här 😱😂 Klockan är 00:40 och alarmet ringer 04:15 🤔 Men vad göra? Jag har mått jäkligt bra idag. Jobbade över nästan 1,5 timmar idag. Hade planerat golvvård på ett grupprum, två kapprum och fyra toaletter idag. Jag hann allt, men på lite övertid. Men det kan jag justera senare i veckan. Det är just viktigt att jag hann med dessa golv idag för att det tar tre dagar att göra ett golv. Första dagen som jag gjorde idag, skurade och sköljde med maskiner. Dag nummer två lägger man de lager sealer/grundpolish och/eller golvvax. Och dag nummer tre polerar man. Och jag har hjälp dag nummer tre att flytta in möblerna igen så därav jobbet idag.

Väl hemma tog jag en kaffe på balkongen. Det var riktigt soligt ☀️ och vårvarmt. Sen efter en halvtimme i solen så var det dags art packa ihop de två första maskinerna tvätt. Hade tvättstugan ikväll. 17-22 men var klar redan 21:10. Micke kom över och höll mig sällskap i tvättstugan och sen kollade vi på en serie som heter Bosch. Fick sex maskiner körda. Plus att jag hann packa in all tvätt från sist 😱😇 OCH dammsög sovrummet. Resten av lägenheten dammsögs ju i lördags innan lite folk kom.

Jaha nä over and out! Försöka sig på konststycket att sooova.

Balkonghäng
Jobbelijobbar
Tvätta tvätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s