Jaha vaken igen đŸ˜‚

Sova? Vad Ă€r det för nĂ„tt? Hon Ă€r lite hypad hĂ€r đŸ˜±đŸ˜‚ Klockan Ă€r 00:40 och alarmet ringer 04:15 đŸ€” Men vad göra? Jag har mĂ„tt jĂ€kligt bra idag. Jobbade över nĂ€stan 1,5 timmar idag. Hade planerat golvvĂ„rd pĂ„ ett grupprum, tvĂ„ kapprum och fyra toaletter idag. Jag hann allt, men pĂ„ lite övertid. Men det kan jag justera senare i veckan. Det Ă€r just viktigt att jag hann med dessa golv idag för att det tar tre dagar att göra ett golv. Första dagen som jag gjorde idag, skurade och sköljde med maskiner. Dag nummer tvĂ„ lĂ€gger man de lager sealer/grundpolish och/eller golvvax. Och dag nummer tre polerar man. Och jag har hjĂ€lp dag nummer tre att flytta in möblerna igen sĂ„ dĂ€rav jobbet idag.

VĂ€l hemma tog jag en kaffe pĂ„ balkongen. Det var riktigt soligt ☀ och vĂ„rvarmt. Sen efter en halvtimme i solen sĂ„ var det dags art packa ihop de tvĂ„ första maskinerna tvĂ€tt. Hade tvĂ€ttstugan ikvĂ€ll. 17-22 men var klar redan 21:10. Micke kom över och höll mig sĂ€llskap i tvĂ€ttstugan och sen kollade vi pĂ„ en serie som heter Bosch. Fick sex maskiner körda. Plus att jag hann packa in all tvĂ€tt frĂ„n sist đŸ˜±đŸ˜‡ OCH dammsög sovrummet. Resten av lĂ€genheten dammsögs ju i lördags innan lite folk kom.

Jaha nÀ over and out! Försöka sig pÄ konststycket att sooova.

BalkonghÀng
Jobbelijobbar
TvÀtta tvÀtta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s