Yes đŸ’Ș

Kom faktiskt ut pĂ„ promenad ikvĂ€ll. Är sliten sĂ„ idag Ă„kte jag direkt hem efter jobbet och dĂ€ckade i nĂ„gra timmar đŸ˜± Vaknade typ vid halv sju och sĂ„ smĂ„ningom kom jag ut pĂ„ min promenad. Skulle ju bara gĂ„ typ tvĂ„ kilometer. FĂ„r försöka öka vĂ€ldigt försiktigt sen bĂ„de med bentrĂ€ningen och med promenaderna sĂ„ att mitt knĂ€ hĂ€nger med.

Ligger faktiskt bra till pĂ„ jobbet. Kommer hinna med allt jag tĂ€nkt innan semestern. Bra jobbat! FĂ„r jag sĂ€ga till mig sjĂ€lv 😁 Är ju solo pĂ„ jobbet den hĂ€r veckan och nĂ€sta. SĂ„ idag lyssnade jag pĂ„ SkĂ€ringer Mannheimer podden. Skrattade högt ibland. Och blev berörd. SĂ„ viktiga grejer det pratades om! Jag brukar ju parata om Mia SkĂ€ringer ibland. Jag Ă€lskar henne 😊 Och mamma bara för ett tag sen ja men du vet hon Mia KĂ€ringer 😂 Haha alltsĂ„ mamma menar ju inget illa blir bara lite fel med uttalet ibland 😉

PĂ„ jobbet!
Jobbelijobbar
Jobbelijobbar
Som att Äka i en tavla! PÄ vÀgen hem igÄr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s