StĂ€ddag đŸ§č

Japp har jag haft hemma idag. Var seg som kola fram till 15 typ. Men innan dess han jag ÀndÄ, för hand, tvÀtta upp nÄgra klÀder jag köpt och diska och röjde lite i vardagsrummet. Sen kom frugan upp och vi hjÀlptes Ät med resten av vardagsrummet som att dammsuga soffan fixa kuddarna i soffan. Sen plockade frugan om i mina köksskÄp och fortsatte dammsuga och stÀda handfat och toalett. Och tillsist skura alla golven.

Sen Äkte jag och gjorde nÄgra inköp pÄ Ica. Och sÄ Ät vi tacopaj som vi gjorde för ett litet tag sen som vi hade i frysen.

Nyss hade jag fötterna i fotbad. Det var sÄÄÄÄÄ skönt har haft ont i fötterna ett par dar. Och sÄ kollar vi pÄ Alladin.

Ska bara ut med massa sopor. Panta. Och stĂ€da duschen. Men det fĂ„r bli imorgon. Eller typ imorgon. Frugan och jag ska pĂ„ roadtrip med min syster imorgon 😁

Glasögonmorgon 😁
Innan
Innan
Innan
Innan
Efter
Efter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s