Städdag 🧹

Japp har jag haft hemma idag. Var seg som kola fram till 15 typ. Men innan dess han jag ändå, för hand, tvätta upp några kläder jag köpt och diska och röjde lite i vardagsrummet. Sen kom frugan upp och vi hjälptes åt med resten av vardagsrummet som att dammsuga soffan fixa kuddarna i soffan. Sen plockade frugan om i mina köksskåp och fortsatte dammsuga och städa handfat och toalett. Och tillsist skura alla golven.

Sen åkte jag och gjorde några inköp på Ica. Och så åt vi tacopaj som vi gjorde för ett litet tag sen som vi hade i frysen.

Nyss hade jag fötterna i fotbad. Det var sååååå skönt har haft ont i fötterna ett par dar. Och så kollar vi på Alladin.

Ska bara ut med massa sopor. Panta. Och städa duschen. Men det får bli imorgon. Eller typ imorgon. Frugan och jag ska på roadtrip med min syster imorgon 😁

Glasögonmorgon 😁
Innan
Innan
Innan
Innan
Efter
Efter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s