Girls night out 🕺😅🙈

Hade jag och frugan i lördags. Jag fick äran att planera. Frugan gillar inte planerande så jag ordnade det.

Jag hade ordnat sovplats hos min syster i Eskilstuna. Vi hade köpt champagne och en större cider som vi drack innan vi tog en taxi ner på stan till en restaurang som jag bokat bord på. Det var god mat. Dock kom aldrig efterrätten så vi tog den på ett annat ställe.

Sen gick vi runt ån en bit. Och sen drog vi till bowlinghallen där vi mötte upp en som Lotta kände och hans kompisar. Mycket trevlig kväll och natt.

I söndags var vi sega. Jag blev väldigt kaffesugen på förmiddagen. Så jag tänkte göra kaffe. Men pulvret var slut i burken. Jag letade efter ett nytt paket. Hittade tillslut ett, men så stod det kokkaffe på det. Fortsatte leta… hittar en burk som såg ut som snabbkaffe. Jag bara tänkte det duger!! Men sen sa burken nananananana 😂 för den var tom 😅 Sen långt senare när vi hade åkt hem skickade syrran en bild på ett kaffepaket som hon tydligen hade haft bakom teet 🙈😅 Jaja…. så kan det gå.

Idag har jag tvättat 😁 8(!) maskiner 😅 Sen drog jag till mor och far en stund. Sen åkte jag hem och Micke kom över så vi kolla film. Nu kan jag inte sova. Hoppas du kan 😘

Fortfarande semester 😎
Just det. Dressade mig ljust i lördags på dan och drog på dop. Kom sist och gick först. 😅🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s