Loveletter ♥️

Syrran Krille frugan och jag spelar loveletter ♥️

Det var en kul kväll 😁 För ett litet tag sen. I torsdags var syrran Krille och jag och spelade discgolf 🥏 Det gick bättre och bättre faktiskt. Kul kväll det med. I den ljumna stilla augustikvällen.

Idag har jag faktiskt, halleluja, frostat av frysen. Äntligen 😁 Och städat duschen inuti utanpå och under!! Och städat badrummet 🚽 i övrigt. Och rensat kylen. Bra jobbat till mig. Var så jäkla seg. Så började inte förens typ halv fyra. Sen slutade frugan vid 19 så vid 20 typ gick vi och beställde mat från pizzan. Sen delade vi på en öl. Och sen drack vi en flaska bubbel jag köpt i torsdags. Saknat henne då hon börjat jobba och jag fortfarande hade semester denna vecka.

Lite seg efter frugans och min utekväll förra helgen 😇
Var på Ikea med mor i tisdags. Folktomt kan man säga att det var. Skönt!
Promenad i onsdags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s