Nu har jag flyttat hemifrĂ„n đŸ˜‚

Flyttade in tillfÀlligt hos Micke, medans de renoverar mitt badrum.

Jo sĂ„ fick det bli. Folk frĂ„gar mig hur det gĂ„r, hur det kĂ€nns. Jag brukar svara. FrĂ„ga Micke nu och/eller om tvĂ„ veckor 😅🙈

IgĂ„r fick jag och frugan Ă€ven tömma hennes klĂ€dkammare. Hon bor ju snett under mig sĂ„ de behövde komma Ă„t rör dĂ€r med. SĂ„ vi gjorde det och bestĂ€llde mat frĂ„n pizzan och kollade pĂ„ nya sĂ€songen av vĂ„r serie Ӏlska mig”.

Sen Ă„kte jag till Micke och pluggade. Jobbade som vanligt idag men var sĂ„ trött đŸ„± S Ă„kte till Micke och sooov nĂ€r jag kom dit pĂ„ eftermiddagen. Sen pluggade jag lite mer ikvĂ€ll pĂ„ den dĂ€r kursen för jobbet.

Nu ligger jag i soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s