Gott Nytt 🎉

Det var en gång år 2020. Det året jag tror många vill kasta på soptippen. För min egen del har det varit ett bra år om man jämför med en del andra år. Jag har stått pall. Och fajtats och kämpat som du. Jag har pluggat kurs för jobbet under året. Utöver arbetstid. Corona kom. Och under hösten, när det är som tyngst för mig, fick jag mer att göra på jobbet. Stressen var ett faktum. Plus att den psykosociala arbetsmiljön blev sämre. Jag gillar mitt jobb, men denna höst var tuff. Men jag har inte hamnat i någon depression under 2020! Helt otroligt! Jag är så tacksam. Och stolt över att jag såg varningstecknen i tid och gjorde åtgärder. Iallafall vad gäller stress och övrig arbetsmiljö. Jag ska fundera mer på vad som fick mig att inte bli deprimerad förra året.

Jag tänker att om jag kommer på varför jag inte blev deppig så kan jag ju använda dessa verktyg i framtiden. Jag har, som du kanske vet, Bipolär sjukdom. Mina vänner och familj gör att jag får glädje och energi. Så att jag orkar. Jag har trots dem hamnat i depressioner tidigare. Men inte året som gått. Jag har förmodligen lärt mig mer om mig själv och vet vad jag mår bra av.

Vad har jag mer gjort under 2020? Jag har varit på spa. Firat mej när jag fyllde såklart. Uppdelat. Men ändå. Sett mor och fars resa med att renovera köket hos dem. Paddlat kanot. Badat en gång 🙈 Varit hundvakt. Och en massa mer.

Vad får dig att må bättre?

Och vad har du gjort under 2020!

Jag har som nyårslöfte att jag ska ta hand om mig. Alltså mer. Gå på den där massagen. Minska stress och har en plan för hur det ska gå till. Fotbada ofta. Göra sånt som jag känner jag mår bra av.

Jag har lite strategier för att inte hamna i depressioner. Jag ser till att jag träffar mina vänner och familj. Faktiskt även när jag mår sämre. Jag bokar in roliga saker. Jag älskar att planera, så det gör jag mest hela tiden. Om jag skulle vara låg ett par dar så säger jag till mig själv, att det kommer inte att vara för alltid.

Om du tycker att något tips är vettigt ta det. Prova använd det. Jag skulle bli glad om det hjälpte dig ♥️

Fixad till nyårsafton!
Outfiten!
Förrätten!
Huvudrätten!
Efterrätten som jag gjort 😁
Nyårsnaglar!
Outfiten till jul!
Mysig Tjorven!

En reaktion till “Gott Nytt 🎉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s