Vaken

Hej! Hur är det? Här är det lite tungt. Men det kommer bli bättre så småningom. Ja klockan är 03:44 och jag är vaken. Vaknade klockan 02. Kan i och för sig ha och göra med att jag, frugan, hennes syster och pojkvän ska till Ullared imorgon. Jag och frugan åker dock till Weronica och William redan ikväll.

I och med att jag typ kände att jag inte kunde somna om så gick jag upp ja vid 03 kanske. Och började packa. Skulle ha gjort det igår kväll egentligen men tröttheten tog över. Hektisk vecka. Igår var jag och frugan (ja vi kallar varandra så pga vi ett tag alltid handlade mat tillsammans och åt tillsammans. Och det komiska är att vi hamnade boendes i samma trappuppgång 😂) hos Micke. Trevligt var det. Sen har jag kört på som sjutton på jobbet för att det blir kortvecka. Jobbar ju knappt 3,5 dagar. Ska jobba in delar av torsdagen på seneftermiddagen idag. Plus då att jag jobbar mitt vanliga pass innan. Jo jag jobbar som lokalvårdare på en skola.

Sen igår åkte jag hem mina nästan tre mil. För att sedan få klartecken att min bil var klar på verkstan. Frugan följde med och hämtade den. Men det är nästan fem mil från där jag bor till verkstan så det tog ett tag. Sen lämnade jag pappas bil och sen fortsatte vi från Stjärnhov till Eskilstuna till min syster och svåger. Vi skulle hämta upp deras kombi och sätta dit takboxen. Lånar deras Audi…. Men de hittade inte nyckeln till takräckena. Så vi blev lite sena. Halv elva tror jag vi var hemma igår. Och min klocka ringer 04:15.

Ja det blir nog bra. Ha det gott nu!

Jag i söndags 😊

Jag och min kompis/ex Micke…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s