Ibland

Ibland blir inte livet riktigt som man har tänkt sig. Men livet går ju vidare som dom säger.

Satt precis och tänkte att ja de här byxorna måste jag byta innan jag träffar en person. Bara för att jag måste hitta nått annat som möjligtvis kan dölja magen lite mer. Men sen kom jag på hur jag tänkte. Bara för att personen har kommenterat nedlåtande om min kropp förut. Hur hanterar man detta? Jag blir arg, ledsen och besviken. Sätter sig liksom i huvet. Det är inte okej.

Jag kommer ändå stå där vid spegeln och se om jag hittar några ”bättre” kläder. Tragiskt. Men sant.

Mmm det var dessa jag tänkte jag måste byta ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s