Jo jag paddlade kajak!

Det var det jag gjorde i förra veckan. Vid Rimforsa Strand ca 30 minuter från Linköping. Med ett par kompisar. Vi stannade till vid vad vi trodde var Koön och åt lunch. Sen stannade vi på vad vi trodde var en annan ö. Men när William kollade så hade vi varit på fastlandet hela tiden 😂

Sen åkte vi hem till dom i Linköping. Gjorde en uppfräschning och tog bussen in till centrum. Åt mat och drack öl. Mycket trevligt. Dagen därpå gick jag och Weronica i affärer. Och jag hittade ett par skor med klack.

Dom sitter verkligen fast på foten inget glappande.

Sen drog vi och badade. Och sen åkte jag hem.

Ja just det, frugan och jag var ju på skärgrdsvåfflan också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s