Sprickor i fasaden…

… men underbar ändå 💕 Kände mig dock inte så underbar eller sprudlande idag. Var trött, grå och låg. Hade liksom ingen direkt anledning. Hade inte fått någon tråkig kommentar inget alls som gått fel. Ja möjligen att jag sovit för lite. Men okej förstår tröttheten, men inte det låga humöret.

Just det rubriken! Sprickor i fasaden, men underbar ändå. Ja är/har inte vi alla det? Jag är smärtsamt medveten om mina sprickor! Men jag har insett att jag duger och är underbar ändå. Det är du med 😊

Gick ju segt på jobbet. Och sen handlade jag lite på väg hem. Och la på soffan och försökte sova en stund. Somnade efter ett tag, men när jag vaknade var jag fortfarande låg.

Pratade då med mor och moster och båda sa till mig att äta något. Jag åt faktiskt och sen så tog jag tag i städningen av mitt badrum. Ska ju ha kräftskiva på fredag kväll så behöver ju städa!

En typ jobbsugen tjej. Men detta var i söndags. Lite annan känsla idag 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s