trööött.nu

Jag slängde mig precis i soffan. Micke är också här. Jag körde på som en duracellkanin på jobbet idag. Fick nått klagomål på omvägar. Vart stött men tog tag i det som det klagades om. Han dock med lite annat också. Som att städa stora entrén med skurmaskin, städade gympan omklädningsrummen, killarnas dusch, städade och veckostädade fritids. Och lite annat lullull som några toaletter mm. Och detta han jag faktiskt mellan frukost och elevernas lunch. Måste ändå säga bra jobbat! Till mig själv. För jag tycker jag gör ett bra jobb många gånger. Pga att det varit milt och regnigt och fuktigt så har det dragits in sand, lera och löv. I mängder. Och under typ två månaders tid. Jag har hållit undan efter bästa förmåga. Men det var det ingen som såg.

Ursäkta var bara tvungen att spy. Annars rullar väl allt på. Eller nja min bil blev alldeles hopknölad när jag körde på ett rådjur. Suck! Men men har ju en av pappas bilar att kajka runt i så länge.

Har hunnit med att prova en del viner med frugan. Hon har ju börjat jobba på systemet så. Senast vi provade var i helgen och vinet funka 😉

Sen också helgen som gick bakade frugan och jag vörtbröd. Det ska va till ett julbord med släkt och vänner.

Rutig idag!

Micke och jag 😊

Frugan och jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s