Offroad

Min inre peace är rubbad. Är liksom lite offroad idag. Försöker klura ut varför. Är ju så på djupet trött på en del människor. Försöker att inte låta dem påverka mitt humör. Men ibland kan jag inte värja mig.

Har i alla fall haft en jättefin helg med frugan vi var till Norrköping i lördags. Jag hittade en kjol. Och i söndags bakade vi mer vörtbröd till julbordet som är kommande helg.

Och så har vi ju provat en del vin denna helg med. Jag sa till Lotta/frugan att ja men jag gör ju en samhällsnyttig tjänst ju mer vin jag dricker 😂 Jag förklarade att ju mer vin jag köpte på hennes bolag desto större chans att hon får fortsatt jobb där 😂😂😂

Vörtbröd

Juligt med nytt rött i soffan.

Oxfilé i lördags.

Nya kjolen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s