Sjuuuuk

Jag är sjuk, jag är sjuk 🤔 Ja jag har haft ont i halsen i typ fyra dagar. Men idag gick det över till nästäppa och snuva. Och sen har jag ont i knäet… Det var så att vi bowlade i lördags, vi tjejer för att fira Linda som fyllt 40. Precis i början av första spelet slog jag bowlingklotet i mitt knä så det hoppade ur led och tillbaka. Det har hoppat ur led ett par gånger tidigare så det är ju lättare fett blir så. Jag föll ihop som ett korthus. Man down! Liksom 😂 Men känns ju lite. Sen tog alla hand om mig. Fick en ljummen handduk av personalen. Popcorn kom fram. Sen fixade en av tjejerna så att hennes sambo körde mig till restaurangen vi skulle käka på. Mycket trevlig kväll trots allt.

Har ju i förra veckan haft fullt upp. På måndagen provade jag kläder inför Mia Skäringer jag och Lotta skulle på på onsdagen. Jo jag jobbade ju över för på tisdagen för att kunna köra mamma till doktorn på onsdag morgon.

Så det gjorde jag på onsdagen och sen tillbaka till jobbet och göra klart. Sen drog Lotta och jag till Eskilstuna för att sluta upp med min syster och svåger för middag. Lotta fick då sin present ( resan till Kreta). Sen drog Lotta och jag mot Mia Skäringer, eller Mia Käringer 😂 som mamma säger. Efter lite parkeringsproblem kom vi in och jag han ta kort på ridån med föreställningens namn och typ ta av mig kappan så kom Mia ut på scen.

Hon har mycket viktigt att säga! Lyckad kväll! I torsdags sen diskade jag mitt berg. Sen skulle jag ha börjat städa men jobbar ju bäst under press så sköt upp det 😉 Weronica skulle ju komma och sova för bowlingen. Städade en del på fredagen och resten på lördagen. En halvtimme innan hon kom sprang jag runt på Ica för att köpa tacos till vår lunch 😂

Sen bowlade vi och vet ju vad som hände . Sen i söndags åt vi tårta hos Lotta OCH hos Krille och syrran i och med Krille också fyllde år.

Klämde in en AW med skolans personal idag måndag. Men nu är jag dunderförkyld inte så konstigt kanske.

Och knäet har jag stöd på dagarna och ormsalva på om nätterna.

Nä det var allt för nu. Ta hand om dig och varandra 😘💕

Outfiten till Mia!

Mia 💕

Mia 💕😘

Sliten precis innan AW

Lite bättre mot AWn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s