Ibland är det inte som man tror

Blev av med mitt gips igår. Var tydligen en gammal fraktur. Har fått en ”robocop-skena” istället. Jag får nu stödja helt. Och böja 90 grader, men sen stoppar skenan. Nu kan jag inte böja riktigt så mycket ändå för att det gör ont. Och skenan gör ju så att jag inte kan få knäet ur led.

För att gnälla lite så har jag ont i hälen. Blev väl lite för mycket belastning senaste dygnet.

Har i övrigt haft en trevlig dag med svåger och vänner och syrran när hon kom hem från jobbet.

Inte helt nöjd 😂

Sämre torsdagsmiddagar har man ju ätit 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s