Heeej

Har inte fått komma till sjukgymnast än. Dock har jag fått gå till vår massör/naprapat som vi har via jobbet. Hon har kört laser på knäet och tejpar det. Jag upplever att det hjälper. Även om det går långsamt framåt. Var hos henne både igår och idag. Får vi se. Passade på att lämna lite grejer hos mor och far på väg tillbaka till syrran och Krille.

Väl hos dom så blev det full fart. Jag tog disken. Krille lagade mat. Sen ramlade Stefan, Malin med två barn. Och så kom syrran också från jobbet. Vi åt och sen drog Malin och gick i nån grupp och tog hunden med sig. Stefan och Krille stack och köpte nån klocka till vattenpumpen (?) Och Marre och jag tog hand om barnen efter bästa förmåga. Vi bakade och tog hand om köket och rensade kylen samtidigt 😊

Sen när familjen hade åkt hem så spelade Krille och jag Klask. Det är verkligen strid på kniven när vi kör 😂

Roligaste spelet ever 😂

Nyfärgat hår igår 😁

Svåger och hans hund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s