#joråmensåatt

Dag nummer två är till enda. Funderade ett tag på vad jag skulle göra med dagen. Men handlade och försökte diska en plåt… var en del jag inte fick bort så la ugnsrengöring det får ligga på till imorgon.

Sen kom jag på att jag skulle försöka fixa kollage av bilder till min ram. La först pappret på fel sida så skrivaren skrev inte ut. Sen gjorde jag det rätt. Sen efter jag skrivit ut typ fem bilder kollade jag måtten på ramarna i ramen 🤔😂 Måtten skulle va 13*18 jag hade skrivit ut 10*15…. Tyckte inte det var jättekul just då. Men i efterhand 😂

Ja men fick till det tillslut. Och sen åt jag middag och drog till Micke.

Igår hade jag ju tvättstugan 7-12 och så tvättade jag bilen jättenoga och sen åkte jag ju till syrran.

Ren

Tada 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s