Bättre

Jo idag är det bättre med måendet. Mitt senaste inlägg ”Andas” la jag ju upp om mitt mående i fredags. Så var ju väldigt låg i fredags, även om det var en bit kvar till botten. Men sen efter jag skrivit inlägget och pratat med Micke och att han även skulle komma förbi så mådde jag helt plötsligt bra. Bara sådär. Jag hänger inte med i svängarna 🤔

Sen åkte jag till Weronica i Linköping i lördags och då mådde jag bra. Sov kvar hos henne och åkte hem efter frukosten i söndags. Mådde direkt när jag vaknade sämre. Så jag sov större delen av söndagseftermiddagen. Idag var det trögt att gå upp och hade lite huvudvärk. Men sen har jag mått ganska bra. Hade tvättstugan ikväll 17-22. Ibland känns det som dubbla jobbpass när jag tvättar mycket på kvällen sådär. Men idag kändes det bara skönt. Att tvätta är den roligaste måste-sysslan tycker jag. Luktar gott och rena sängkläder och rena handdukar och rena kläder såklart. Och allt luktar gott.

Nä borde bädda och duscha…. Ha det gott nu 🤗

Rätt glad tjej efter att ha kört sex tvättmaskiner 😂 Jag är lite konstig jag vet 😂

Städar alltid tvättstugan innan jag börjar tvätta och efter att jag har tvättat klart. Ger mig själv en ⭐️ i boken idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s