Ååå vad underbart!

Lite hypad ikväll 😂😇 Har typ stressat hela dan pga att min tvättmaskin på jobbet gick sönder i fredags. Tvättar ju liksom en 4-5 maskiner om dan så….

Hur som helst fick jag åka typ en kilometer bort för att tvätta trasor och moppar. Bara det att jag inte fick upp luckan till den maskinen 😂😂😂 Vad är oddsen?? Messade chefen att det var pinsamt men och berättade. Hon fick skicka ut en från företaget som senare kom och hjälpte mig. Så tillslut kunde jag tvätta. Och jag får en ny tvättmaskin till mitt jobb imorgon!!

Var till mamma och pappa efter jobbet. Och nu ikväll tvättat jag. Ringde Micke också. Han är så jävla rolig ibland 😂 När jag behövde gå ner i tvättstugan igen sa jag att ja men jag kan ju ringa dig senare om jag får en lucka. Han bara ja om du får upp den!! 😂😂😂

Ja herregud… Ja lurarna är på med massa musik. Borde äta. Borde duscha. Mmm får göra det 😊 Stressig dag. Men bra dag ändå! Så jäkla underbart att må bra. Okej kanske mår lite bättre än bra just nu, men det får va så. Och jag tänker njuta av det 😊

Ska lustigt nog till läkaren imorgon. Får se om jag kommer instudsande till doktorn och bara babblar på om hur fantastiskt livet är 😂😂😂

Nä då ska va seriös 😇

Puss på dej 😘 Ha det gott!

En bra dag idag!

Tvätta tvätta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s