Yay

Har varit hos Micke i fredags. Mina föräldrar kom till mig i lördags och även frugan. Kravlade mig upp vid halv tolv (!) Och sen blev det bråttom! Mina föräldrar skulle ju komma vid 15 och jag hade ett berg med disk och verkligen ett berg och kläder att vika in. Och så skulle jag hinna tvätta och föna håret. Vilket tar aslång tid! Men 14:55 Hade jag fönat klart håret och disken var diskad. Kläderna gömde jag i sovrummet. När mor och far kom fikade vi.

Sen när de hade åkt kom Frugan och vi beställde pizza och köpte lite gott till kvällen. Hon hade med sig en del öl att prova. Blev mycket trevligt. Sen var jag asseg hela söndagen. Gick typ upp vid 15 på eftermiddagen (!) Hur är det ens möjligt?

Sen nu har jag jobbat igår. Och hade tvättstugan på kvällen. Tvättade fem maskiner. Men var lite hypad igår och idag, fast jag börjar bli lite trött då jag jobbat på som jag vet inte vad idag. Nu sitter jag på ett fik i Eskilstuna. Försöker att hitta nått nytt att ha på mig. Till tex alla julbord jag ska gå på. Sen ska jag se om syrran Krille och jag ska äta middag om en stund.

Men jag har mått bra! I typ en vecka!! Så himla skönt 😊 Hoppas att du också mår bra 🤗

Pizzakväll

Diskat mitt berg!

Morsans hund Tjorven och jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s