Önskningar

Kan inte sova. Klockan är 23:43. Och alarmet ringer 4:00 imorgon. Jag var hos Micke ikväll och frågade honom vad han önskade mest. Han sa att han önskade att slippa ha oro och ångest i kroppen. Jag sa att det var en bra önskning. Jag funderade på vad jag önskade mig mest. Och jag kom inte på nått. Jag sa att jag inte var orolig för varken framtiden eller baktiden. Jag sa också att jag inte heller ville va utan mitt bipolära även fast det är så fruktansvärt jobbigt i mina downperioder. Fast neråtperioderna gör mig så mycket starkare när jag är ur dem. Och de är liksom en motpol till min hype 😉 Jag sa och jag är liksom nöjd med mig själv och med livet. Skön känsla!

Sen kom jag på nått men jag sa det inte rakt ut. Utan jag kom på att det kanske finns nått som jag saknar. Som kan göra mitt liv komplett. Men om man väl har det så kanske det inte alls är så när man väl är där.

Lite funderingar en torsdagskväll 😊

Har ca 7,4 timmar kvar att jobba imorgon innan julledigheten, inte för att jag räknar men 😂😉

Kvällens outfit!

2019 i bilder!

Dagen lunch på jobbet!

Innan jag tog tag i att städa gympan. Efter torrmoppning for jag även in med skurmaskinen här 😁

Haft en underbar dag trots att jag var trött under dagen. Piggnade på mig till kvällen 😂 Har du nått tungt att bära så bär vi tillsammans 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s