Vaken

Japp vaknade nu, mitt i natten. Kockan är 03:25 och jag kan inte somna om. Gården bjöd på mer julmat hos frugans mamma. Weronica och William var också där. Mycket trevligt. Sen drog frugan och jag och hämtade pappas bil 🚗 som hon skulle låna. Tog en fika även där. Pratade med Micke på vägen hem 🏡 Och sen kom han över. Bra dag. Måndag imorgon och klockan ringer inte 04:15. Hur skönt? Helt jäkla underbart 😁

Hämtade frugan igår. Som tack bjöd hon på mat.

4:e advent idag!

Den klänningen blev det idag.

Glad tjej!

Micke och jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s