In the night

Är jag vaken. Kan inte somna. Men jag är inte orolig. Det löser sig. Har haft en bra dag på jobbet, efter trettonhelgen. Det var inte många lärare där idag och skolan har lov så bara dagis där idag. Det betydde att jag kom fram dit jag önskade. Så jag städade sista avdelningen på dagis imorse supernoga. Allt annat där var klart ✅ Sen började jag med klassrummen, kapprummet och tillhörande toaletter. Hann inte allt, men mycket. Har imorgon på mig också innan skolan börjar.

Har för övrigt haft en mycket trevlig helg. Hängt mest med frugan och lite med Micke och syster och svåger.

Vi shoppade lite. Jag råkade köpa en klänning 👗 till. Och frugan köpte en vinterjacka. Sen igår tvättade frugan och jag under samma pass. Jag hade bara några maskiner så hon hann med att tvätta ett antal maskiner hon med innan tiden gick ut.

Och annars? Jo tack, det är bra idag. Njuter av det.

Work Work Work

Diskade btw mellan maskinerna igår. Sen pantade jag och frugan. 409 kr 💵 😱😱😱fick vi ihop. Vi tänkte inte köpa vingar för pengarna utan vin 🍷😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s