Känslig

Ja det är jag. På gott och på ont. Det känns som om jag går med hjärtat utanför kroppen. Så att allt som sägs för att göra illa mig eller som jag kan uppfatta så går rakt in i hjärtat. För att jag inte har nått skydd eller filter framför det.

Jag har mått så jäkla bra i 1,5 dagar! Får vara glad över det och det är jag. Väldigt ödmjuk och tacksam. Fast det kändes som att det faktiskt inte var mitt fel att det svängde idag.

Dock har jag haft en fantastiskt dag på jobbet. Hunnit med mycket. Plus att jag hade verkligen djupa fina samtal med några av de bästa på lunchen. Vi sa det efteråt att ja men nu behöver vi inte gå i nån terapi på ett bra tag. Det här var skitskönt! Sofia och jag började spåna om att podda om psykisk ohälsa. Det skulle vara så bra om vi gjorde det. Inte bara för oss. Utan för de som lyssnar. Kan vi hjälpa nån att kunna må lite bättre eller att nån får en annan insikt. Att nån får en aha-upplevelse. Ja då skulle jag va glad. Även om jag egentligen redan är glad. Över mycket. Bara en grej som kan tyckas liten men som jag tog hårt. Ja det där med hjärtat som jag håller framför mig. Istället för att skydda det inne i mig. Men det är såhär jag är.

Gjorde typ inget efter jobbet. Handlade och var in på Apoteket. Sov en stund. Försökte hitta några att träffa, men de flesta var upptagna. Men Micke hörde av sig och kom över. Det är jag glad för. Mycket känslor nu.

Hoppas du har det bra 💕 Även om jag fått en törn så är det rätt okej. Jag kommer igen 💪 Ta hand om dig och varandra så hörs vi!

Golvvax på!

Golvvax på här med!

Inte så glad.

Fast jag hade lurarna på idag på jobbet då jag var själv i vissa delar av skolan. Hade Sven Ingvars på 😁 Är uppvuxen med dem då pappa ofta lyssnade på deras skivor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s