Kalas

Har jag haft igen 😁 Min släkt och familj kom i lördags för att fira mig. Delade ju upp mina nära och kära i två grupper. Så dessa fina människor kom i grupp 2. Frugan bjöd jag upp även i denna grupp. Gjorde kex med pepparsalami och brieost och bubbel till förtugg. Pastasallad blev huvudrätten och glass och jordgubbar 🍓 och maränger fick avsluta menyn. Enkelt och gott!

När de äldre gardet hade lämnat så skulle vi andra spela labyrint. Och då hade min Spotify gått över till att välja låtar själv 😂 Så helt plötsligt kom Salem Alfakirs låt I’m so happy på. Och jag bara nej det här är ju Solsidans intro! Och de andra bara ja det är det ju! Och jag satt och diggade men sa att det är sååå dåligt!

Frugan bara, ja men Annelie du kan ju inte säga att det är dåligt när du sitter och diggar sådär! 😂

I söndags diskade jag mycket, men inte allt. Idag har jag jobbat för att sen tvätta hemma. Är väl därför kl är 00:12 och jag fortfarande är vaken och lite hypad. 4 dar kvar till SEMESTERN!!! Ska. Bli. Så. Skönt!! Eller 29,6 timmar kvar 😂 Inte för att jag räknar men 😉

Jobbelijobbar!
Jobbellijobbar här med!
Just det tränade ju ben mellan maskinerna ikväll också 🦵

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s