Roadtrip

Japp frugan syrran och jag var på roadtrip idag. Först åkte vi till Emma Grön utanför Strängnäs och käkade lunch. Sen drog vi till Hedlandet och kollade lite shopping. Jag köpte tre krukor till mina chilisar. Sen drog vi till Taxinge Slott och fikade där 😁 Sen drog vi hem till syrran med mat från Max. Och sen åkte frugan och jag hem.

Just det på förmiddagen så diskade jag och gick ut med alla sopor som blev igår när jag städade. Så tränade jag 🦵 för knäet. Och tvättade håret!

Nu ska jag gå och sova så sov så gott! Det kommer nog jag göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s