Kaos

Haha ja så blev det. Hyresvärden ringde för en vecka sen. Och undrade om de kunde renovera mitt badrum samtidigt som grannens. Så jag har ju iallafall haft en vecka på mig att tömma klädkammaren och hallen 😂 Nä men syrran och frugan kom idag och så tömde vi allt och ställde in i vardagsrummet och sovrummet. Bo kommer jag att göra hos Micke. Alla säger stackars Micke 😅 Jag förstår inte 🙈😉

Alltså jag förstår inte hur mycket grejer man kan få plats med på en så liten yta 😂🙈 Men ja nu är allt flytta. Tacksam för hjälpen jag fick! Jag var seg som kola idag. Frugan och jag drack öl och sjöng karaoke 🎤 hemma hos mig igår 🙈😂

Kanske lite tjejsur 😂
Tomt
Kaos
Kaos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s