Woho I’m back

Har varit fullt upp kan man säga. Så pass att jag för ett par veckor sen blev rätt stressad. Stressen gick sen över i nån form av deppighet. Lite pga en större grej på jobbet som behöver ordnas upp. Jag pratade med chefen om det i torsdags. Bra att jag tog tag i det!

Sen har jag ju hunnit bo hos Micke i tre veckor och fyra dagar. Och hunnit flytta hem och bott hemma i en vecka drygt. Känns både skönt och lite tomt. Är ju rätt social av mig så.

Nu i helgen har jag varit i Linköping hos Weronica och William. Vi var och käkade på O’learnys igår och idag var Weronica och jag och shoppade 🛍 grejer till mitt badrum bla. Så jag köpte handdukar, badlakan, matta och en hylla😁 Blev asbra. Kanske att mattan är för stor? Jag vet inte 🤷‍♀️

För stor?
Rosa handdukar!
Jag
Hyllan! Finns egentligen en våning till på hyllan. Men tänkte den blir mer stabil med tre våningar och jag behöver inte mer plats.
Mitt bidrag i chiliodlartävlingen 😁

Nu borde jag duscha och gå och sova men är lite för hypad. Nu veckan som kommer blir hellweek 😅 Läkaren imorgon. Tandläkaren på tisdag. Arbetsplatsträff på onsdag och kanske nått mer på fredagen.

Fråga mig på fredag om jag överlevde veckan 😘 Mycket med det hela. Borde verkligen in i dusch nu. Ja men ha det gott så hös vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s