Fan…

… vad gott det blev! Lagade äntligen mat. Gjorde några matlådor med. Så glad att jag gjorde det trots jag inte var hemma för ens klockan strax efter sju. Vad jag gjorde?😂Kycklinggryta och ris.

Just nu mår jag bra! Några småsaker som skaver. Men det är väl livet. Blev glad just för jag lagade mat. Och för att syrran och Krille ska hjälpa mig på lördag att bolla lite idéer på ny lur till mig. Fick ladda min redan halv elva idag utan att jag använt den och den var fullt laddad på morgonen. Nä det går inte. Bara bita i sura äpplet och köpa ny.

Stökigt 😅
Nyfärgad 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s