I en värld av kärlek

Kan allt bara bli bättre. I en värd där vi förstår varandra. Vart vi kommer ifrån och vad som har format oss. Varför vi agerar och reagerar som vi gör. Det är där vi känner oss trygga. Det är där vi kan växa. Som människor. I en värld av kärlek.

Jag är på den platsen. Det är inte alltid jag ser att jag är här. Men ibland blir jag påmind.

Och jag är tacksam. Över de och speciellt den personen som tog en strid istället för mig. Gav sin röst. När jag för länge sen tappat min. Så tack 🙏

All kärlek och respekt. Till er alla ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s