Mmmm

Ja herregud jag vaknade vid 11 idag (semester annars skulle jag ju vaknat vid 04:15 😅)

Käkade frulle. Somnade igen 😅 Vaknade av att min moster ringde. Vid 13? 14?

Iallafall efter vi pratat så fick jag fart. Diskade. Släppte ut en duva innanför mitt nät på balkongen 🙈😅 (fråga inte hur den kom in! JG har ingen aning 😅) Plockade undan ren tvätt. Plockade undan grejer. Gick ut med sopor. Pantade. Köpte köttbullemacka. Var på apoteket. Dammsög. Skurade nästan alla golv. Duschade. Fixade hår. Sminkade mig. Åkte till Micke. (What a waste 😅)

Mat hos syrran häromdagen
Väntade kvarten efter vaccinationen. Andra dosen
Mina ballonger 🎈 lever fortfarande
Vilken ostbricka jag och frugan fick till 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s