Föööörlåt

Jag har inte uppdaterat på jättelänge ju. Var ju nån gång i februari jag la upp nått senast och det är slutet på juni nu.

På jobbet rullar allt på. Skolbarnen har sommarlov så det är bara förskolan och fritids där. Fast jag har ju all golvvård att göra också. Men jag har hjälp just nu av Erik en sommarvikarie som jobbar med mig. Han jobbade med mig förra veckan och denna veckan också. Får se hur det blir nästa vecka. Men vi har hunnit långt.

Annars? Jovars. Mamma har brutit höften och så var det nått med knäet och så har hon fraktur på underbenet. Hon är opererad i både höft och underbenet/knäet. Men hon har kommit hem nu, dock i rullstol.

Firade midsommar har jag också gjort. Hade picknick med Weronica och Lotta.

Svågern och hans hund spanade på fåglar på lördagkvällen.
Skrytpapper 😅
Skrytpapper nr 2
Micke fick present 🎁 när han fyllde.
Tjorven
Micke och jag
På väg till födelsedagskalas för moster.
Nya vandrarkängor 😊
I vitt
Dinosaurierna har dött ut 😱😅😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s