Jag är nöjd

Ja jag är väldigt nöjd med vad jag gjort idag. Och igår 😊 Både på jobbet och efter jobbet. På jobbet igår hann jag med mycket och lite sånt som ja vi får se om jag hinner idag-grejer. Hade väldigt mycket energier idag. Så var lätt att köra på.

Efter jobbet igår tog jag en fika hos morsan och farsan. Sen handlade jag, sen plockade jag in tvätt, städade badrummet, dammsög OCH torkade golven. Jag är tyvärr inte så duktig på att städa hemma 😅🙈

Jag är nöjd. En del har tyckt, när jag varit nöjd med det jag gjort, att jag borde ha hunnit mer. Och även säger det till mig. Jag var fortfarande stolt och glad över det jag gjort, men att de sa så gjorde mig ledsen, det tog liksom udden av min glädje över allt jag gjort.

Ja alltså ibland när en del säger nått plumpt eller taskigt till mig känns det liksom som de verkligen trampar på min själ. Jag är garanterat en högkänslig person. På gott och på ont.

Jag vill inte att jag ska vara på nått annat sätt. Men ibland är det lite kämpigt. Så ville gnälla lite 😅

I övrigt mår jag jättebra 🥰 Hoppas du också gör det 🥰

Och bilen går bra? 😅😅 Ja nu är den lagad iallafall 😊
Nya byxor. Frågan är bara hur jag tar mig upp 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s