Förväntningar

Ibland orsakar inte folk en smärta utan det är förväntningarna man har på folk som smärtar. Alltså när folk inte lever upp till ens förväntningar. Gillar du som gjorde mig besviken idag dig själv?

Besviken. Är jag. Men om jag inte har några förväntningar på folk. Så kommer jag bli mindre besviken och slippa frustration och irritation. Leva i peace.

Annars mår jag bra. Klockan är 01:50 och klockan ringer om två timmar 😅🙈 Men det är okej. På jobbet rullar allt på. Jag tar tag i saker. Jobbar hårt. Är lösninsfokuserad. Klapp på axeln på mig själv. Hoppas på jag får semester på fredag 🙏😊 Ska på Takida med Weronica och Christian.

Privat så rullar det på också. Har fantastiska vänner. Har inte haft nån depressiv fas sen 2016 typ. Så tacksam för det. Blir lite hypad ibland inte mycket men som idag, mycket energier och glädje. Därav svårt att sova.

”Do you like you? Do you like you?You don’t have to try so hard
You don’t have to give it all away
You just have to get up, get up, get up, get up
You don’t have to change a single thing”

Text av Colbie Caillat.

Jag är nöjd. I stort. Jag har liksom landat lite i mig själv.

Text

Farsan och jag
I nya byxor. Frågan är bara hur jag tar mig upp 😅😅

En reaktion till “Förväntningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s