Yay

Fick tillbaka bilen!! Den var in på reparation lääänge. För jag körde på en dovhjort (tror jag det var). Skaplig smäll!! Men nu är den lagad 😊 Hämtade den i torsdags. Frugan hjälpte mig att hämta den och hon hjälpte mig även att köra pappas bil, som jag lånat, till mamma och pappa.

Enda jag ska byta är batteriet i nyckeln. Har till och med köpt sånna batterier.

Var förövrigt med frugan till Norrköping igår för Weronica och William skulle på husvisning och vi följde med. Sen åkte vi med dem hem till Linköping. Där blev det lunch i form av kycklingbaguetter. Sen lite tv-spel (super mario) i soffan. Jag somna 😂 Sen tacos till middag. Och sen ölprovning. Assvårt att sätta ord på dofter och smaker. Men kul!

Sov kvar i Linköping såklart. Och idag for jag, Weronica och frugan till Ikea. Vi handlade lite smått och gott. Jag köpte faktiskt nya tallrikar 😁 Rosa såklart 😁

Sen lunch hos Weronica. Och så stannade jag och frugan på Net on Net på vägen hem. Jag köpte ett fodral till jobbtelefonen och batterier till bilnyckeln. Och en reflexväst som ska ligga i bilen 😊

Mycket trevlig helg!

Ny klänning jag köpte på HM i onsdags 😁

Samma klänning!

Nya tallrikarna! Matchar till och med telefonen 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s