Jorå men så att

Jag har diskat mitt berg! Betalat räkningar! Gjorde nån form av lite mer struktur så att jag kommer få mer koll på ekonomin. Tvättat håret och gjorde en inpackning! Och jobbat!

Igår fick jag inget gjort. Vaknade 14:00 på eftermiddagen 😱 Skapligt slut! Men måste lära mig att det också är okej!

I fredags hade frugan och jag vinprovning på vitt vin. Inte vår cope of Tea egentligen, men vi hittade nått som vi båda gillade.

Lördagen kom och jag och frugan bestämde vi skulle till Västerås för lite shopping. Hittade inte jättemycket men blev ett avrinningsställ för min del på Ikea. Ska ha det som komplement till mitt diskställ såklart. Och så köpte jag en dyr hårolja.

Och btw så har Lotta och jag fastnat i en serie. Den heter Blindspot. Mycket spännande!

Konstaterade att jag inte varit deprimerad på två hela år! Har ju bipolär sjukdom. Har hittat lite verktyg som hjälper mig hålla mig på banan. Både medicin och andra praktiska grejer som tex se till att jag inte hamnar hemma själv för många dagar i sträck.

Ja det var lite för nu. Var rädd om dig! 🤗

Före

Efter 😁

Ren bil i förra veckan också 😊

Just det, var ju och spaa med Weonica på Hedenlunda Slott förra helgen. Glider omkring ibland 😂😉

Snipp snapp snut så var sagan slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s