Ballongkänsla

Ha ha jo jag har känt mig som en ballong. Men det var för nån vecka sen drygt. Och då menar jag liksom att jag haft väldigt lite energi, men inte varit trött. Jag har liksom varit fylld med luft, som en ballong, men inte lyft. Och det gör ju i och för sig inte ballonger heller. Bara de som innehåller helium.

Måndag idag och klockan är: 16:02. Om en halvtimme ska jag plocka ihop två maskiner tvätt och börja tvätta. Har ju naturligtvis jobbat idag. Försöker få ihop veckan då jag har möte imorgon, massage på onsdag och måste gå tidigare från jobbet på torsdag då jag ska få ett stenskott lagat. Gäller att planera och jobba över lite för att få allt att funka.

Har i helgen hunnit med att förfira mamma lite. Och så var frugan och jag till nyöppnade Dollarstore i Katrineholm. Vi han även kolla film hos mig och äta tacos och prova några öl. Bra helg helt enkelt 😊

Jag i vårsolen förra veckan 🌞 Nu blev det gråvitnter.

Sportlov på jobbet. Hann städa noooga både här och där 😊

Kortet till mamma som syrran fixade på datorn.

Min jättekonstiga inslagning 😂 Mamma fick en trådlös högtalare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s