Nu är det klippt!

Ja håret alltså 😁 Var och klippte mig i onsdags förra veckan. Blev asbra. Sen på kvällen färgade syrran mig. Blev fint det med. I helgen for mor och jag för att handla present till min syster. Och sen har jag inte gjort nått särskilt. Blir lite ensamt/långtråkigt. Men det ordnar nog upp sig. Ska hitta på nått med frugan i helgen som kommer 😊

Ikväll har jag tvättstugan så maskin nummer fem och sex går nu. Skönt att få allt att bli rent och lukta gott! Och annars har jag jobbat som vanligt. Jobbade och jobbade men kom ingenstans. Eller jo det gjorde jag nog. Körde in städvagnen i en av duscharna och spolade av den och gjorde rent den. Skönt att också ha det gjort!

Om ca 40 minuter ska jag ner och ta upp min tvätt och städa tvättstugan 😊

När Berry, min frisör, hade stylat mitt hår. Så bra!

Också Berrys verk!

Jag som försökt mig på att locka mitt hår med plattången. Första gången ever jag prova. Blev ju inte som Berrys. Men ja det dög.

Redhead 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s