Checkar ut

Ja från dagen! Första jobbardagen idag efter min en månads sjukskrivning. Gick bra. Full fart med möte mitt i. Sen träffade jag mamma en kortis, handlade, matade två tvättmaskiner med tvätt, gick till apoteket, tvättade ytterligare tre maskiner tvätt. Tog ner tvätten sen och s-t-ä-d-a-d-e tvättstugorna! 😂😉 Jag tycker om att lämna det med avtorkade bänkar och maskiner osv.

Vaknade klockan 3:00 imorse inför jobbardagen. Det var kört att somna om. Så jag satte igång att sortera upp tvätten som jag tvättade nu ikväll.

Så nu loggar jag ut fån denna dag. Har ju som sagt hållit igång från tre imorse och nu är klockan elva på kvällen.

If you have much, give of your WEALTH;

If you have little, give of your HEART.

Rumi ♥

Har kollat… och jag får min sjukpenning imorgon! Kanon 😊

Trött tjej

Påsken

Från jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s